04 juli 2020

Bergins på middag

Frukost inne som varje dag senaste tiden. Man kan inte förstå hur mycket det kan regna och framför allt blåsa. Det friskar i som sjutton.




Jag hade glömt min telefonladdare på Thorskogs slott så vi tog en tur dit idag för att hämta den. Min laddare till klockan saknades dock. Hoppas den ligger hemma... Vi behövde handla lite plus hade hört att man kunde ta TBE-spruta vid Maxis i Kungälv så nästa stopp blev där. Det verkar vara ovanligt mycket fästingar i år för vi har sett så många bilder kompisar har skickat med små kryp. Jag tog nu min tredje spruta och fyra är grundskydd. Nästa skall tas i april 2021, men det får bli i juni. Himlen mot Rörtången såg ju fin ut när vi åkte hemåt.




Birgitta och Kjell skulle komma över på middag ikväll och jag testade lakritspulvret som jag hade köpt och gjorde en lakritskolasås att ätas till glass. 




Birgitta skrev i dag klart sitt råmanus till nästa bok. Härligt! Nu kan hon ta lite semester ett tag. De kom till och med hit med en flaska skumpa för att fira. Det blev en kväll med god mat och hur trevligt som helst!