07 november 2014

Med Swea vid KLCC och grillning hos Angelika

Dags för styrelsemöte med Swea följt av kaffemorgon. Vi blev hur många som helst. Tror nästan hälften av alla medlemmar dök upp.


Vi lyckades lura med en tjej som just kommit hit vilket innebar att vi blev 73 medlemmar, det mesta vi någonsin har varit! Det blev också en gruppbild på de flesta av oss som var där.


När Swea var klart var det dags för en lunch med vår träningsgrupp och vi gick till Chinoz in the Park som låg alldeles brevid. Nästan alla tog deras pumpagnocchi med parmesan som är riktigt god!


Här är hela gänget samlat med lite extra gäster.


Vid halvsju åkte jag med Marika och Hans till kontoret. Deras Johan kom igår och skall jobba med Michi fram till sommaren. Det var dags för en fredagsöl och vi fick också se deras stående femminutersmöte med göteborgskontoret som de avslutar fredagens arbete med.


Från kontoret bar det sedan direkt av till Angelika på Verve Suites. Hon hade hyrt grillen på Sky Beach och tyvärr regnade det. Grillen var dock under tak så det funkade.


 Både Fredrik och Anna tog fina bilder med Stella och KLs skyline. 


 Morbror Michi busade med Stella och de skulle låtsas sova, men det gick väl så där :)


 Stella verkade också rätt sugen på maten.


Vi bänkade oss alla nere vid stranden vid en bardisk. Man får inte äta här egentligen men vakten var snäll nu när det regnade. Vi fick grillad tonfisk och lax, ris, wasabisås och en jättegod mangosalsa.


Det blev en jättetrevlig och god kväll och det var mysigt att alla kusinerna kunde vara med!