25 april 2022

Nycklarna lämnas

Så var alla nycklar ihopsamlade och jag åkte till vår advokat, Raymond, och lämnade in allting. Så skönt! Köparna skulle få nycklarna imorgon, vilket vi kommit överens om, men så ringde de på eftermiddagen och ville komma in idag. Pengarna är ju skickade så det var väl ok.


Vår lön hade inte kommit in på kontot idag. Det visade sig att banken ändrat gränsen till max 20,000 kronor för utlänningar att få in eller föra ut pengar på sina konton då de har en viss oro för vad som händer om vi får en ny regering. Ibland blir man ju mörkrädd. Fick snabbt sticka ner till banken. Befintliga kunder kan ändra gränsen tydligen. Dessutom så skall vi imorgon få in pengarna efter försäljningen av vår lägenhet. Lite mer än 20,000 faktiskt...


Det kom riktiga skyfall idag och Segambut som är ett område nära oss blev helt översvämmat. Jag var och hade spanskalektion och hade köpt ett nytt skoställ och det var helt omöjligt att få en taxi hem. Det blev till att promenera hem i duggregn med en stor låda under armen.


Vi var lite fundersamma över om Michi skulle kunna ta sig hem från KL Sentral för där var det lika mycket vatten. Som tur var hann det sjunka undan rätt bra innan han skulle sticka en timme senare.


Kvällen avslutades med en boxningsklass med Marco nere på Firefit. Tufft men roligt!