04 januari 2019

Dags att återvända till KL och vardag - konferensgänget anländer

Lugnet före stormen? Vi vaknade till en lugn men mulen morgon och åkte ut till flygplatsen vid strax innan 12. När vi sitter där och läser mail och annat så får Michi ett mail från Thomas med en länk om kommande väder för Langkawi. Skrämmande nyheter. En monsterstorm är på väg och sju meter höga vågor hotar i morgon klockan två. Folk uppmanas att hålla sig borta från stränderna. Vi meddelar snabbt Wännströms och Disons.


Vi får även tag på Mario och Yvonne som lovar hjälpa oss ta in alla våra utemöbler så inte de blåser sönder glasdörrar och -fönster. Ett par timmar senare kommer bilder från poolområdet som nu är helt tomt. Snälla grannar!



Nu återstår bara att se om det kommer en storm i morgon. Hemma väntade ett litet paket från familjen Kronstrand som lånat vår lägenhet i några dagar.




Åsa med familj åkte nu in till KL för att bo i en servicelägenhet resten av tiden. Michi väntade kvar på flygplatsen en timme då Magnus, Thomas och Kennet landade. Jag åkte hem och kollade så att allt var klart med sängplatser för tre nya hos oss samt för Ali och Sohail i Verve Suites. Inte mycket tid för vila :)




På kvällens strålade vi samman i princip hela jobbet på Souled Out för att äta middag. Den här gången gick vi. Ingen mer valet parking här...



Avslutar med ett par fina bilder från Anna och Nur i Oman.