28 december 2022

Anna och Erik åker

Snön vräkte ner i morse och det var riktigt halt på vägarna. Det var skönt när meddelandet kom från Anna att de var framme på flygplatsen.


Hittade denna spännande nyhet på malaysiska nyheter idag. KL-tornet, som vi har sprungit upp i många gånger, har sålts. Lite oväntat kan man tycka.

Det blev en tur ner till centrum idag också. Jag var och lånade en ny bok i Akademibokhandeln och passade på att fota av några böcker också för mitt instagramkonto för böcker. Sedan bar det av till Hårateljén och Jildis för klippning.


Man är ju alltid otroligt snygg när hon håller på...


Jildis serverar alltid kaffe och någon godisbit. Idag blev det holländskt godis och tydligen är de Eriks favoriter.

Var jättenöjd när jag var klar. Håret blir alltid extra lockigt när hon blåser det. Jag låter det ju alltid självtorka. Lite nya slingor också. Lika skönt varje gång jag varit där.

Promenerade hem och fick mig en fika och en pratstund hos Helene, samt en kram av pappa när jag passerade förbi på samma gata. Hemma blev det bokning av biljetter från Chamonix så nu klarar vi oss ett tag till. Michi ska till Sverige och jobb och jag skall till barnen i London. Har ju lite kvar att använda av våra 90 dagar vi får vara där per år. Michi fixade middagen på kvällen och han gillar ju frysrensning. Det kan ge mig lite nervösa ticks, men när han satte ner två rejäla löjromsmackor så log jag belåtet. Han kan han också!!!