19 oktober 2012

Möten hela dagen

Torsdag morgon traskade jag iväg till Fitness First igen. Nu skulle jag prova Easy Step. Jag har ju gått på Step-up mycket förr och trodde att Easy Step skulle vara snudd på lite enkelt. Instruktören skulle dock ha en uppvisning och körde nu ett program som hade fått vilken nybörjare som helst att lämna lokalen efter fem minuter. Hon visade en serie övningar en gång och när man tränat på den tre gånger ändrade hon ordningen och det blev hur snurrigt som helst. Inte ens de som gått där länge hängde med särskilt bra. Tala om att skrämma iväg folk från den klassen.

Efter träningen var jag hemma och åt lunch med Fredrik och sedan bar det av till Ikea. Måste hitta mattor till Langkawi som kan gå med lastbilen upp med alla utemöbler. Hittade några runda som var två meter i diameter som nog kan bli bra och även ett par andra.




Fredag åkte jag till Almaspuri för att träffa Mr Tan och titta på vad de kan göra med kakelplattorna och hade med våra prov vi skaffade häromdagen. När jag kom dit var lägenheten full med folk och dörrarna stod vidöppna. Då visade det sig att Ms Wong lämnat ut nycklarna till två agenter som nu visade lägenheten. Fick då se hur folk grimaserade åt fläckarna på golvet och insåg att det blir väldigt bra att byta ut kaklet. Går ju an här där man betalar några tusenlappar för att  byta golv på 100 kvadratmeter...


På eftermiddagen kom Stanley som jobbar med försäkringar hem till oss. Nu har vi ju betalt Langkawi och det är dags att allt hamnar på oss. Han återkommer nästa vecka med information. Sakta börjar alla bitar falla på plats. På kvällen träffade jag sedan Michi och vår revisor Gabriel på kontoret. Och folk säger att man är hemmafru. Hmmmm. Gabriel hade med två kollegor också, två tjejer som hade ett eget företag och som jobbar med visum till Malaysia. Vi gick ut på Plaza och tog en öl på Clear allihop innan det var dags att gå hem och äta middag. Fredrik sov över hos sin kompis Rai och de skulle gå ut tillsammans med en del andra kompisar till Plaza och klubben Vogue som ligger där. Skönt när de håller sig i Mont Kiara. Klockan ett kom ett litet sms att de var på väg hem så de verkar ju ha skött sig bra... Michi och jag fick en mysig middag på tu man hand :)