13 juni 2022

Vi reser till Sverige

Vårt flyg idag gick på eftermiddagen så vi hann med en promenad på stan på morgonen. Vi gick förbi och betalade kemtvätten så att det var avklarat. Det blev också en glass på det goda glasstället på gågatan.


Väl hemma satte jag upp lappar i port 10 och 12 för att be personen som parkerat på vår plats att flytta bilen. Så konstigt detta! De har väl sett att det är tomt för det mesta...


När vi kom ut till flygplatsen fyra timmar innan avgång kunde vi checka in direkt till Ryan Air och det var ingen kö alls. Planet blev dock försenat. Tur vi kunde sitta i loungen.


När vi skulle boarda skulle vi gå till gate 49. Inget hände och vi blev sedan omdirigerade till gate 42 och till slut till gate 43. Ombord på planet hände inget heller. Efter en timme så fick vi gå av planet då det var tekniskt fel. De hade då lyckats ordna fram ett nytt plan och vi fick åka buss direkt till nästa plan. Nästan tre timmar efter boarding var vi äntligen på väg.


När vi äntligen kom fram till Landvetter var klockan två på natten och informationsdisken där vi skulle hämta ut hyrbilen hade stängt och skulle öppna igen klockan fem. Inga taxi fanns på flygplatsen och först en timme senare kom det en bil så att vi kunde ta oss hem. Halvfyra stapplade vi in lagom irriterade på att inget funkat. Pluto skällde när vi kom hem och kom nerrusande hur glad som helst. Mysigt!


Thelma åkte upp till Langkawi idag och fick hundsällskap även där. Shadow kom springande efter taxin när hon kom dit. Härligt med lite sällskap!