06 maj 2016

Huset fullt av folk

En sen frukost ute i värmen. Det är cirka fyra grader varmare än normalt denna vår och det känns. Man har en fuktig hinna över kroppen hela tiden även om man sitter still.




Trots att det var fredag hade vi folk här hela dagen igen. Börjar bli smått tokig på detta. Harry och hans fru Jona var här för att göra klart larminstallationen och klockan fyra kom Greg och Yvonne för jag skulle lära dem hur RHB:s bank på internet funkade. När allt var klart stannade alla kvar på lite öl/dricka så det blir ju att folk är här i flera timmar. Man kan knappt sitta själv utan någon som kommer fram och pratar. Vad hände med en solstol och en god bok???



På kvällen gick vi på middag på Casa del Mar och hade den här stora geckon utanför köksdörren när vi skulle gå!!! Michi var väldigt nöjd över att få gå ut på middag med tre tjejer!




Det är så fint att sitta nere på stranden och äta och maten är fantastisk!




När vi åt hörde vi väldigt bra live-musik från en bar lite längre bort så efter middagen promenerade vi dit. Väldigt trevligt!




Äntligen lite avkoppling också med en god drink halvliggande på en stor puffkudde i sanden. Det var nästan så man kunde somna där :)




Tog sedan en taxi hem och somnade sött!