15 juni 2016

Frissan och Fredrik och Mateo till Sverige

Blev väckt kvart över två i natt. Sådana samtal gör en ju helt livrädd. Det var Fredrik som inte hittade sitt pass. Tack och lov att han ändå kollade ett dygn innan han skulle resa. Vi kom fram till att det troligen låg i ytterfacket på en väska han lånat och lämnat tillbaka till Anna. Hon låg dock och sov sött så han skickade ett sms och vid halvfyra fick vi bekräftat att passet var där. Det blev till att gå upp tidigt och hämta det hos henne innan hon gick till jobbet. Mellan kvart över två och halvfyra var jag klarvaken och hann kolla upp nödpass, svenska ambassadens öppettider, vad gäller för id-pass i England m.m. Värst vad man kan vara effektiv mitt i natten :)



Efter att ha somnat om gott till slut var det äntligen dags för ett besök hos Jildis, min frisör här i Lerum. Jag orkar inte klippa mig i Malaysia då det tar ungefär fem timmar. Här tar det två för exakt samma jobb. Man känner sig alltid så snygg när man sitter där... eller inte. Vi tog kort och skickade till Anna som undrade var jag var.



Det blev i alla fall bra när det var klart. Lite färg och slingor kan göra underverk på små underliga grå hårstrån som sticker fram här och var...




Vi fick fint besök i trädgården idag igen. Nu var det ett rådjur som hade med ett litet kid.




Strax innan halvelva var det dags att åka till Landvetter och hämta upp Fredrik och Mateo som kom från London. De stannar här ända tills den 29 juni så det skall bli väldigt roligt!




Det kommer att droppa in lite fler kompisar efter hand och Anna kommer med ett helt gäng inför midsommar. Ser fram emot att ha barnen och deras kompisar runt oss igen!