25 februari 2016

Fredrik till Sverige

Flamencodags igen denna torsdag. Gruppen har minskat så vi är egentligen bara tre personer som kommer nu. Det var ett par tjejer till förut, men de dök upp en gång och tyckte nog det var för avancerat. Det ÄR svårt, men roligt!

Fredrik hade bokat resa hem till Sverige denna torsdag. Anna har ju alltid varit hemkär och åkt till Sverige för att träffa familj och vänner och det var roligt att upptäcka att även Fredrik vill göra det. Han tyckte det annars skulle gå för lång tid att få se alla i och med att han inte var hemma i julas. Klockan kvart i fem i morse var det väckning och sedan iväg ut till Stanstead för flyg med Ryan Air.



Vad är det första Fredrik köper när han landar? Två korvar med bröd att ätas i väntan på morfar som var lite sen på grund av tandläkarebesök. Det är aldrig gourmet-maten man saknar... Mysigt att han skall vara hemma med min släkt hemma i Lerum några dagar och även har planerat in träff med Michis sida av familjen! 



Anna hade skickat ett foto också från The Marylebone, en pub där vi också var när vi var i London. Det ser ut att vara kallt med tanke på vad mycket alla har på sig.




Längtar allt efter barnen. Vi vet ju inte riktigt när vi får se Anna - antagligen först i sommar, men Fredrik har nu bokat resa hit över påsklovet och kommer 19 mars!