02 april 2020

Vilar mitt onda ben

Snälla vänner vad jag har haft ont i mitt ben idag. Vet inte om jag har gått för mycket. Hela vänster lårmuskel på utsidan och ner till under knät fullständigt krampar och värker. Idag blir det vila! 


Hade ett kul event idag med våra bokklubbar i KL. Nio tjejer samlades och pratade om allt mellan himmel och jord plus presenterade böcker. Det var många nya och roliga förslag. Efteråt lade alla upp sina böcker på Sweas facebooksida så att man kan gå tillbaka och hitta tipsen igen.


Här var mina tre tips för idag. Alla riktigt bra och väldigt olika.


Det var grått och mulet idag. Nästan första dagen med dåligt väder. Skönt på ett sätt nu när jag ändå inte skulle ut och gå.


På kvällen var det halv storm och det tjöt runt husknutarna. Jag fick gå ut på balkongen och bära in stolarna som vispade omkring där ute.


Michi och Thelma har det bra på Langkawi. Hon har ju lite svårt med att vara ledig och vill vara hemhjälp hela tiden. Hon har ju också haft problem med frozen shoulder och gått hos sjukgymnast i flera månader. Tur nu med vårt gym så hon kan hålla uppe sin träning.


Sedan gick hon givetvis in och fixade i ordning hela kryddskåpet. Enligt Michi skall hon nu ta sig an ett skåp per dag för att diska och tvätta ur överallt. Ja, man kan inte klaga.

När Michi och Thelma var och handlade idag så togs tempen som vanligt vid butiken. Michi hade 31,3 och Thelma 30,8. Michi sade till vakten att han kanske borde byta batteri, men fick till svar att det berodde på att de stod nära en aircond. Lär ju komma förbi hur många som helst som har feber med den termometern och den inställningen...


Man baxnar över alla knasiga förslag i Malaysia. Man undrar hur de tänker. Idag kom det ett råd om hur man skall hålla sig aktiv hemma. Lyfta en soffa? Vad hände med den myriad av träningsprogram som nu finns online med betydligt bättre övningar. 

Häromdagen gick de också ut med att alla kvinnor skulle sminka sig och klä sig snyggt, samt prata med mild röst till sina män och inte begära att de hjälper till för mycket i hushållsarbetet nu när de är tvungna att stanna hemma. Vilket århundrade lever vi i? 


Nu har det varit folk i Verve Suites block B som har fått Corona. Livsmedelsaffären skulle stänga extra tidigt idag för att sanera hela butiken bara för i fall att...


Anna och Erik hittade ett pussel hemma som kommer väl till pass för den stundande påskhelgen. Bra att ha lite att sysselsätta sig med. Det ser ju något svårt ut...


Jag skulle promenerat med Maria R idag men hon bokade av och tur var väl det för jag hade inte kommit långt med mitt ben idag. Det blev en film i soffan hemma istället.