03 mars 2024

Tre stolar som nya

Fick gräva fram den här saken idag för att kunna träna på mina chin ups med band. Den brukar mest stå dold bakom parasollen...


Dagens projekt bestod i att ta tag i våra stolar. Det ska blir tre fixade den här helgen och tre nästa tänkte jag. Det blev till att sandpappra och sedan vrida och vända för att smörja in vax överallt. Ett gott dagsverke.


Åkte iväg för att slänga skräp och var då tvungen att stanna för att fota av den här skylten. Man får sig ett gott skratt ibland.


Väl hemma så kom Shadow springande från gatan direkt och slank in genom grinden så jag slapp vara ensam.


Hittade kolakakor i frysen, något jag absolut inte ska äta nu när jag kämpar med Olivia, men med så mycket gymmande och simning så tog jag beslutet att det var helt ok med en till kaffet. Så gott!


Det är så mysigt när jag sitter ute och håller på med datorn, hela tiden har jag Shadow i blickfånget.


Vid middagstid började det åska och regna och Shadow blir så rädd. Han går aldrig in i huset, men helt plötsligt satt han brevid mig och ville verkligen ha någon nära sig.


Jag klappade på mattan så att han fick komma och lägga sig där och då kände han sig trygg. När åskan var över reste han sig direkt och gick ut. Det är där han vill vara.



Vi avslutade kvällen med lite lördagsgos innan det var dags att lägga sig, min hund och jag.


Michi flög till Sverige idag med gratisresa med KLM. Nu använder vi alla poäng vi fått under företaget och privat. Bra att få lite gratisresor. Lite extra bonus till alla när företaget slipper betala. Ha ha.