06 augusti 2019

Lunchträff med Tony och sedan Åsa på middag

Startade dagen med att fixa ett par lådor i köket. Här skall allt gås igenom, kollas datum och sorteras mat och papper. Så fint det kan bli! 

Vid tjugo över elva åkte jag mot Göteborg då jag hade en lunchdate med Tony Börjefalk som jobbade i finansgruppen med mig på Wallenstam. Trots att jag kört hur mycket som helst så blev det felkörning. De bygger om hur mycket som helst i stan. Kom förbi Centralen och skulle snurra runt till Nordstan. Nej, det gick inte. Helt plötsligt befann jag mig på Göta Älvbron. Det blev en säkert helt olaglig u-sväng på andra sidan bron och tillbaka igen. Tio minuter sen var jag på plats vid Hasselbladshuset. Tony tipsade om en sushirestaurang i Nordstan och sedan blev det nästan 1,5 timmes babbel och uppdateringar. Kul!




På kvällen vid sex kom Åsa hem. Tyvärr glömde jag bort att ta foto. Antagligen för att vi hade så mycket att prata om. Som alltid när vi träffas kommer något handarbete fram och det är otroligt avkopplande. Alltid härligt med gamla vänner där man bara tar vid där man slutade sist. Vi frossade i havskräftor och hade en fantastiskt mysig kväll!