21 mars 2022

Dags att ta ett fast grepp om flytten

Så var det dags att lämna Langkawi för denna gång och återvända till verkligheten. Shadow fick mat som belöning för nattens vaktpass. Hans medicin är nu återlämnad till grannarna.


Det hade åskat och vräkt ner regn halva natten. Skönt att det var över nu lagom till vi skulle flyga.


När vi kom till flygplatsen var där hur mycket folk som helst. Jag har aldrig sett det så fullt. Vi var tvungna att fråga när vi skulle gå in till vår gate. Det visade sig vara en jättestor grupp som skulle på haji, dvs pilgrimstur till Mecka och skulle via KL på vägen.


Michi tog sig till kontoret och jag åkte direkt till Almaspuri där Thelma och jag började packa upp lådor, diska och ställa i ordning.


Jag har köpt lite lådor på Ikea så att vi kan organisera kryddor och annat lite bättre. Dessutom hittade jag små etiketter vi kan sätta på så att det blir lätt att ta ner rätt låda.


Tre kloka män var på plats för att få vår ugn att fungera och de gick segrande ur striden. Nu funkar alla maskiner. Vi fick också hem två låsföretaget som denna gång lyckades få till det så att allt funkar på min telefon. Skönt även det! Denna vecka har jag bokat av all spanska och alla gymklasser. Nu blir det fokus på flytten.


Lille Pluto hade varit ute och sprungit och fastnat med den nagel som sitter en bit upp på benet. Den hade brutits av och han hade ont och blödde. Anna och Erik fick ta honom till veterinären som fick söva honom och fixa till benet. Nu är han hemma igen med en liten strumpa på benet. Han ser lite medtagen ut.



Inte lätt med hundar och barn. Man vill dem ju så väl.