02 juni 2021

Visumansökan inskickad

Lätt nervös idag med tanke på att vi troligen skulle kunna skicka in vår visumansökan. När jag satte mig framför datorn fungerade inte internet. Alltså av alla dagar... Sedan fungerade varken word eller excel. Omstart, dra kabel från internet direkt in till datorn i stället för wifi och till slut fungerade det. Så otroligt skönt att kunna trycka på knappen för "Submit". Nu kan vi bara vänta...


På kvällen öppnade vi en flaska bubbel. Det här har hängt över oss länge och det har tagit två månader bara att samla ihop alla dokument. Tack och lov att vi började i tid!


Mariam, vår trädgårdsmästare på Langkawi, skickade massor av bilder från trädgården. Vi har fått chilisar nu! Så roligt att allt ser fint ut!


Allt verkar växa och frodas. Här är baksidan.


Även allt det nya vi planterade verkar hålla sig bra.



De blivande hundägarna i London går in helhjärtat för sitt projekt. Nu har de beställt koppel som skickas till uppfödaren så att Pluto ska hinna vänja sig lite. Och så klart blev det en liten leksak också. Med tanke på att alla 15 valparna är kvar fortfarande så lär den väl bli slaktad.

Snart hoppas vi det kommer en ny liten bild. De växer ju så mycket i början. Tydligen ska de flesta valpar lämnas iväg den här veckan. Nu är det vecka 8 så man kan ju förstå att uppfödaren inte kan skicka bilder till alla valpägare varje dag :)