09 september 2022

Kollar badrumsaffär och kiropraktor

Direkt på morgonen, innan regnskurarna började igen, promenerade jag bort till butiken Gibbs Dandy, som var som ett byggvaruhus. Jag hade bokat av dagens träning. Med förkylning i kroppen och resa till Spanien med besök så vill jag inte riskera att bli sjukare. Affären var lite av en besvikelse, men jag fick ett par tips på andra butiker som har utställningar med badrum. Vi ska ju bara byta ut ett badkar till en dusch och sätta in tvättmaskinen i badrummet. Fick senare veta att det får man inte göra i England. De har många knepiga byggregler...


Tvättade, strök och packade inför morgondagens resa till Spanien. På kvällen tick jag över till Anna och Erik och vi satt där och snörvlade alla tre och drack te. Vi beställde hem indisk mat från The Fat Buddha och det var nog bra med lite kryddstark mat för ingen kände ju så mycket smak. Ha ha. Snuviga alla tre.


Fick Birgittas bok för ett tag sedan. Nu får den åka med i packningen. 


Barnen tipsade om dagens Metro så jag gick till tågstationen och hämtade en tidning till oss också. Jag får nog sätta mig och titta på The Crown nu. Har bara sett säsong ett.


Det blev en tidig kväll idag för jag måste upp strax efter fem i morgon för att åka till Heathrow.