30 april 2021

Valborg i KL

Michi bestämde sig för att jobba hemifrån även idag. Det känns ju inte så ovant längre och dessutom lite trist att sitta själv på kontoret när alla andra är lediga. Under förmiddagen fick vi hem ZC Aircons som gjorde rent alla sju luftkonditioneringar i lägenheten. Man skall göra det var sjätte månad ungefär. Michi har fått mer och mer nysattacker och mycket allergiframkallande partiklar kan finnas i apparaterna. Efter rengöring - knappt en nysning!


Läste ut den här boken idag. Den första i en serie om tre. Boken utspelar sig i fiktiva Solinge, men det roliga är att författarinnan bor i Lerum. I nästa bok är mycket av miljöerna tagna därifrån. Det blir kul att läsa den nu när jag vet om det.


Vi skulle gått ut på middag med kompisar ikväll, men vi beslutade oss för att stanna hemma. Nu hör man om allt fler covidfall. Till och med ett fall i vårt condo nu, dock inte i vår uppgång. Hemma i Sverige hör man också om så många fall bland folk vi känner. Det är nog ännu värre där fortfarande. Vi fick en mysig middag på balkongen med ett gott italienskt rödvin. Inte fel det heller!