27 december 2020

Äntligen på Langkawi

Vi var ute i god tid på KLIA 2 för vi hade hört att det var så många som skulle upp till Langkawi nu när man får flyga igen. Det var en person före oss på incheckningen så det gick snabbt. Tur man är observant för de höll på att skicka iväg min väska med nyårskläderna utan bagagetag! De fick stoppa hela bandet och gå och sätta på den... Hade på mig den fina scarfen jag fått av Eriks mamma idag.


På flyget var det däremot helt smockfullt. Konstigt nog var de enda tomma sätena brevid mig och Michi.


Min vilopuls har gått ner mycket sedan vi började träna mer igen. Vilopuls 53!


Normalt sett brukar alla studsa upp så fort planet satt hjulen i marken men inte nu. Flygvärdinnorna låter två rader i taget ta sitt bagage och gå ut och gud nåde den som reser sig innan. Wow!


Michi åkte direkt hem till huset och jag via mataffären. När jag kom hem satt den här kompisen och väntade och viftade på svansen. Det gjorde gott i hjärtat.


På kvällen åkte vi ner till stranden och åt middag på Thirstday. Tala om färgglada drinkar som folk beställde. Vi var nöjda med en öl till vår mat idag.


Vi smygfotade paret bakom oss. Så tråkigt att se så många par som sitter så här när man är ute. Vi har hur mycket som helst att prata om även efter trettiofem år. De här kommer ju liksom aldrig igång...


Hemma i huset väntade en stor gecko vid fönstret ovanför trappan. Jag försökte jaga ut den men det var helt omöjligt. Vet inte vart han har tagit vägen...


Imorgon får vi hit gäster som stannar för att fira nyår. Vi ska stanna tre veckor här så det blir mycket egentid också.