09 juni 2022

Lars kommer till San Pedro

Älskar verkligen vår terrass där vi kan sitta och äta frukost och blicka ut över havet. Tala om att slappna av i den här miljön.


Tog mig en tur runt San Pedro igen. Michis kostym behövde lämnas in på kemtvätt så nu har jag hittat ett ställe för det. Kopieringspappret var slut och jag fick köpa nytt. Försöker prata spanska hela tiden och får slå upp massor av ord. Som tur är, på ett sätt, så är de så dåliga på engelska här så man tvingas improvisera och prata spanska hela tiden. Märker att det redan går mycket bättre än vad det gjorde i januari.


Efter jobbet åkte vi iväg för att köpa två fåtöljer med pallar till lägenheten. Dags att börja köpa möbler för insidan också. Det blev också ett besök på Casa där de har så rolig inredning. Michi hittade äntligen sina gigantiska skärbrädor han letat efter.


Klockan sex hade jag bokat in mig på Zumba här i San Pedro. Det var högt tempo och hur roligt som helst. Kommer definitivt gå tillbaka när vi är här längre fram.


På kvällen åkte vi ner till havet för första gången. Det är verkligen otroligt fint att promenera här och känna havsluften. Det blåste rätt bra och var nästan lite kallt. Bara 24 grader och vind. Ha ha. Kallt för oss.


Michi åkte till flygplatsen strax innan midnatt för att hämta upp Lars, vår kompis som just fyllt 60. Michi hade via Lars fru fixat en överraskningsbiljett ner hit. Jag sov en dryg timme, men gick sedan upp och fixade en liten tapasbricka tills de kom strax innan två. Ställningen nedan med ljus köpte vi också på Casa. Har velat ha en lampa över bordet och det här blev ju jättefint med alla hängande ljus.



Det blev en timmes prat med dessa två glada killar innan det var dags att få krypa ner och sova igen. Nu har vi helgen tillsammans.