02 oktober 2015

Middag på Chynna med Jessika och Ingvar

Igår var jag inne och jobbade några timmar. Strul med kontakt till internet gjorde det lite meckigt bara. Anna hade fått reda på att henns universitetsavslutning blir någon gång 14-16 juli 2016, vilket innebär att det är mitt i resan till Italien som pappa bokat för tio personer. Sådan extrem otur. Nu har vi bestämt att vi åker iväg som det var tänkt och sedan får vi åka till London när det behövs. Resan blir kortare, men vi får lite tid ihop i alla fall. Synd!

Idag blev det lite fix hemma och vi fick hit elektrikerna som satte upp massor av nya kontakter i Fredriks rum för att förbereda flytten av kontoret upp hit. Nu har vi också fått bokat att Unifi kommer hit och fixar om så att övervåningen blir ingående för datatrafiken. Lite i sänder...


På kvällen var vi på Chynna på Hilton för att äta lite Pekinganka. Det roligaste var att när jag beställde den så fick jag besked om att ankorna tyvärr var slut. Däremot kunde de göra en förrätt plus en varmrätt med anka. Så ni har uppskuret kött i köket, frågade jag. Nej, kocken skär upp från en anka. Hm, tänkte jag och frågade: Kan ni inte ta ut den ankan hit och skära upp här som när man brukar beställa pekinganka. Jo, det kunde de, visade det sig. Ibland undrar man hur de tänker :) Allt löste sig i alla fall!


Med oss hade vi Jessika...


och Ingvar. Som alltid lika trevligt och roligt!


Fredrik stack iväg på sin första resa i England denna helg. Igår kväll tog han och Mateo en buss två timmar bort till Southhampton för att hälsa på Rai som börjat på universitetet där. 




Imorgon, lördag, bär det av tillbaka igen då Fredrik skall på sin tredje och sista try out för fotbollslaget på skolan. Det har gått bra de två första, så nu håller vi tummarna för att han kommer med!