14 juni 2015

Till Rörtången och flyttmiddag för Eva

Dags att städa nästa ställe... Idag åkte jag ut till landet för att städa ur de tre små stugorna. Det är mycket folksom kommer på midsommar så det är ju bra om allt är klart innan hela skocken väller in. Solen sken fint ute vid havet, men det blåste en del och vinden var kall. 


Stannade till på Bauhaus och köpte med en ny leksak - en fönsterputssak från Kärcher som en kompis varmt rekommenderat.



På kvällen var det sedan tjejmiddag hemma hos Eva Sundberg. Hon skall nu lämna Lerum och flytta till Kungsbacka för att bli sambo med sin Claes. Det blev buffé med säkert 20 tjejer inbjudan och det blev en riktigt trevlig kväll. Det var framförallt väldigt roligt att träffa alla gamla tjejkompisar från när barnen var små! 


Väl hemma parkerade jag mig i soffan med en god bok en stund - det var jag värd! Michi och Ingvar var ensamma kvar nu på Langkawi och de gick hårt åt den snabbväxande djungeln bakom huset. Michis nya röjsåg kom väl till pass och det är skönt att åtgärda i tid så det inte växer upp nya stora träd bakom huset.


Nu händer det saker på alla fronter. Tyvärr har vår terrass angripits av rötsvamp och killarna höll på att trampa igenom på flera ställen. Ny sak att åtgärda. Kan bara konstatera att det krävs mer jobb med ett hus i djungeln än vad det gör med husen i Sverige!