31 oktober 2020

Shoppingtur och Enoteca

Vi kastar längtansfyllda blickar på poolen som inte får användas under CMCO. Man får träna i gymmet max fyra personer och man måste boka tid, men poolen är inte ok.


Thelma gillar att hålla på med växter och har planterat massor med krukor när vi var borta.



Även här har löven fått höstfärger. Tror i och för sig att det mer beror på vattenbrist.


Vi tog en tur till en möbelaffär vi åkte förbi för att kolla på roliga lampor i bambu. De tog dock hutlöst betalt. En lampa för 1,000 ringgit. Så kom de med miniräknare och sade: Yes, yes 60% discount. Då kan man ju sätta vilka priser som helst... Det blev ingen lampa.


Vi var för några år sedan på drinkkurs och de som hade den har sedan ett tag öppnat en butik i Sri Hartamas och idag kom vi äntligen iväg för att kika på affären. Väldigt välsorterad!


Vi hittade till och med Palo Cortado från Jerez som vi provade för första gången när vi var i Spanien i augusti.


När vi skulle ge oss ut på middag såg vi en bil med det här registreringsnumret. När Anna var liten kallade hon morfar för Veff :)


Vi åkte upp till Damansara Heights för att äta middag på Enoteca med Susann och Gordon. Michi hade tagit med en påse salta fiskar. Vi fick låna fat från restaurangen så när våra vänner kom hade vi ordnat bord och snacks! Lycka när man är så långt hemifrån!


Kvart över nio var sista ordern och kvart i tio fick vi gå ut. Då hade både Michi och Gordon öl kvar i glasen så det fick drickas ur utanför. Inga stolar fanns heller så det blev till att stå.


Halvelva var vi hemma igen. Det blir inga utsvävningar längre :)