24 april 2016

Chatuchak och hem

Var tvungen att ta ett kort på handfatet på vårt rum. Hemma på "kontoret" så har vi ett likadant fast färgerna är tvärtom.




Det blev besök till marknaden idag också. Marika skulle titta på jättefina målade handfat, Pia letade efter en Buddha-tavla och jag skulle hämta lite pärlor.



När det var dags att gå hem hittade vi en affär med fint benvitt porslin med små prickar i färgen. Jag köpte tallrikar och små elefantskålar. Marika hittade fina glöggmuggar och köpte tolv stycken plus två skålar för nötter och russin för 120 kronor!!!



Nya bilder från Langkawi och diskbänk med spis är nu färdig. Så fint det blev!!!



Staketet runt altanen har också fått plankor utbytta och är nu helt igen.



Michi vaknade upp i morse och blev smått chockad när han tittade ut genom fönstret. 24 april och marken täckt av snö! Inte kul! Var är våren?




Marika, Pia och jag lämnade Bangkok med halvsjuplanet och landade i KL halvtio.Då kunde vi se att Frölunda tagit hem SM-guld i hocky. Det var elva år sedan sist. Härligt!!




Extra mysigt var det att hitta en liten nerbäddad Anna därhemma. Trött efter resan och mycket jobb. Nu blir det skönt att få bli lite omhändertagen. En vecka skall hon jobba och en vecka vara helt ledig, men miljöombytet gör nog mycket även om hon har jobbet med sig. Nu får vi rå om henne ända till 8 maj.