13 december 2021

Dags för en boosterspruta

Imorse när Michi skulle gå ner och hämta posten så stod det en påse med paket utanför. Våra trevliga grannar, kompisar till Anna och Erik, hade lämnat en påse med ett paket till varje familj. Idag åkte de iväg till Maldiverna för att fira sin förlovning och jul. Så gulligt!


Vi har köpt en champagneskål hit. En flaska Killepitch fick vi med från Malaysia, så skålen kommer väl till pass snart.


Idag var det träning nummer fyra med Mark på Fitness Space. Armar idag och lika jobbigt som vanligt. Hoppas på att det gör lite nytta :)


Efter en snabb dusch gav vi oss ut igen och åkte till Salt Hill Activity Centre i Slough. Vi hade ju fått reda på av NHS att vi inte kunde boka en booster eftersom vi inte har spruta ett och två registrerade. När vi kom dit så fick vi direkt frågan om vi skulle ta vår booster. Vi blev lite ställda, men förklarade vårt fall. Nu har vi fått vår booster och det var inga problem. Dessutom är det registrerat hos NHS som en booster, vilket ju förutsätter två tidigare sprutor. Det blir roligt att se om vi kan få covidpass här i England nu. Man kan ju bara få en booster om man har fått två sprutor tidigare, så det är ju svårt att neka oss, samtidigt som de två första sprutorna inte finns i NHS system.


Efteråt hoppade vi in på en sann engelsk pub för att ta en öl och fira. Trafiken stod helt stilla så det var bra att vänta en liten stund innan vi åkte hem.


Michi fixade middagen ikväll och vi fick användning av de små söta djuren jag köpt för att hålla upp lock så det inte kokar över.


Och vad blev det till middag.... :D


Badrummen i Almaspuri går stadigt framåt. Golvet är klart i det mindre badrummet och nu kommer väggkaklet upp också.


Thelma var på plats och inspekterade idag. Det är skönt att ha henne på plats så att vi vet att där är någon som håller koll. Nu åker hon till Langkawi och är tillbaka den 20 december.