28 juni 2016

Till Stockholm och Madeleine

Michi hade ju missat lite att vi har silverbröllop i morgon, men nu hade han briljerat med en ny idé. Tillsammans med Madeleine hade han fixat en resa till Stockholm så att vi skulle kunna gå ut och äta middag tillsammans i Stockholm istället. Redan halvnio i morse gick tåget mot huvudstaden.


Han hade till och med bokat första klass och det serverades frukost ungefär som på ett plan.


Madeleine kom och hämtade upp mig på stationen och vi åkte direkt iväg och åt lunch på ett mysigt franskt ställe.


När jag satt på tåget kom det foto från Fredrik och hans kompisar som helt plötsligt blixtrat till och städade för fullt i Annas stuga. Tror Michis tillsägelse igår har fått full effekt...


Vi åkte sedan hem till Madeleine på Lidingö och vid fyratiden hämtade vi Louise från hennes jobb på en golfklubb i närheten. Vi skrattade gott åt en dam som körde en liten golfbil och lyckades köra den rätt in i en mur. Väl hemma igen börjades det med middagen och hos Madeleine vet man att det alltid blir något riktigt gott!


Michi hade kommit hem från jobbet och tog med alla fem killarna ut på lite aktiviteter med båten. Alla provade däcket och hade riktigt kul även om det nog var lite kul. 


Mateo verkade gilla tjejerna mest :)


Under tiden fixade Madeleine en väldigt god förrätt med avokade, lime och massor av annat gott.


Det blev sedan en spännande varmrätt där färsk tunt skivad lax lades ovanpå rökt lax med pepparrot emellan. Till detta en vit sås och potatis. Smaskigt!


Efter maten tog vi en lång promenad och det var riktigt skönt efter alla mat. Det är så roligt när vi ses för även om det gått mellan ett halvår och ett år mellan varje gång så pratar vi non-stop utan att samtalsämnena tar slut. När vi träffades var vi 19 och började just på universitetet och nu är våra båda yngsta 19. Helt otroligt att vi var så unga - det känns inte så...