02 november 2019

Lunch med Fredrik och firande av Guy Fawkes

Vaknade redan vid fem i morse men lyckades somna om till sju. Michi sov som en död sill till klockan var över tio. Inga problem med jetlag där... När vi vaknat gick vi ut på en promenad i ett regnvått London. Som alltid gick vägen förbi den trevliga butiken Daunt Books i Marylebone. 



Vi stannade och tog en kaffe på ett litet kafé på Baker Street och gick sedan vidare hem till Fredrik. Där fick vi en kaffe också innan vi fortsatte ut på stan igen.



Fredrik tog med oss till en sportbar vid Marylebone Station där vi kunde se en Manchester United-match (yay) och äta lunch.




Vi tog sedan en snabb promenad hem och hämtade lite saker jag hade med till Anna och tog sedan tunnelbanan från Warren Street till Stockwell för att sedan ta taxi hem till Erik. Vi skulle gått men det började regna för mycket. Anna hade fixat skagenrör. Mums!




Erik hade fixat biljetter till Battersea Park där de skulle ha en brasa och fyrverkerier för att fira Guy Fawkes.




Det var enorma fyrverkerier som höll på hur länge som helst. Väldigt fint!





Efteråt tog de med oss till en pub som hette Mother Kelly´s.



Eftersom klockan närmade sig elva så satte jetlagen in igen och det var bara till att åka hem och sova. Det brukar ta några dagar innan det går över, men ändå så mycket bättre när man reser åt det här hållet!