14 januari 2020

Fredrik fyller 23

Först av allt idag - Stort grattis till vår Fredrik som idag fyller 23!!! Det har varit ett spännande år för honom. Klar med universitetet i juli med högsta betyg och sedan fem eller sex intervjuer för att få det jobb han helst ville ha, på Alvarez and Marsal. Som alltid i England så blir det provanställning i sex månader så i mars skall allt vara klappat och klart. Lägenheten de bott i i ett par år har de nu blivit uppsagda från på grund av försäljning så nu är det även dags att flytta. Det är också mycket pluggande med hans ACA där han skall ha femton tentor på tre år. Två är klara och två väntar han besked på hur det har gått. Tufft!





Det blev ett foto på Sohail och Michi vid frukosten och sedan åkte vi till jobbet. För första gången på länge såg vi apor som sprang på vägen alldeles nära oss.



För vår MSC-status så måste man skicka in resultatrapporter varje kvartal. Det känns väl helt normalt att de vill veta att företagen sköter sig. Vad som däremot är lite roligare är att man måste skicka in en Self Declaration, ett bevis på att man finns där man säger att man har kontor och att man verkligen har personal anställd. Man får dock bara skicka in två foton på personal, och de måste sitta vid sina skrivbord, så jag undrar hur man gör om man har många anställda. Så här kan det se ut:


Ett exemepl på lokalanställd personal: Muaz.



... och ett foto på utländsk anställd personal. Allt skall läggas in i datorn, skickas till revisorerna som skall skriva under och sedan skickas in.




Hittade den här söta bilden på internet idag. Bra att leva efter!



På kvällen blev det middag hemma och sedan tidigt i säng. Alla lite sega fortfarande.