11 mars 2015

Lunch för "seniors"

Idag var det dags för vår stora överraskning för de blivande studenterna, "seniors". Jag var på skolan klockan 8 för att hänga upp den här bannern vi gjort med foton på alla eleverna i tolvan. Idag är det 50 skoldagar kvar till studenten. Siffran kan vi ändra och vi har gjort en siffra för var femte dag så den 18 mars blir nästa gång vi skall ändra. Här kostar det ingenting att göra sådant här. Den här är nästan 4 meter * 60 cm och vi fick betala 80 rm. Helt fantastiskt, för det innebär att det finns mycket kul man kan hitta på utan att det kostar en förmögenhet!



Marjolein och jag var sedan på skolan klockan 12 och såg till att vi fick fram bord och dekorerade för fullt. Fler och fler mammor strömmade till och borden började fyllas med mat. Vi hade tre bord; förrätter, varmrätter och desserter.




Jane Gibbons var en av många som hade med godsaker.




Här är Marjolein och Rais mamma, Olga



Marjolein och jag hade fixat present till alla tolvorna. Det var ett usb-minne i form av ett armband.



Även jag fick vara med på bild :)



Borden dignade verkligen av mat till slut!




Fredrik, Iman och Aisha var bland de första som kom.




Sedan växte kön. Marjolein tog emot alla 72 studenterna och de fick kvittera till sig sina usb-band.




Fredrik satt med sina kompisar Mike, Victor, Rai och Mateo.




Många av tjejerna gillade dessertbordet mest.



Det blev mycket mat över så vi föräldrar kunde få äta lunch också. Det blev tack och lov inte så mycket rester och vi gav en del till vakterna och de som jobbar på kontoret. På kvällen var det sedan dags för bokklubb igen. Denna gång hölls den av Pia och Linda, hemma hos Linda i Bangsar.




Vi var nio stycken denna gång vilket var rätt mycket. Skrattade gott när jag tog taxi dit. Killen som körde spelade svensk musik och visste allt om Roxette. Helt galet! Världen är liten!!!