17 juni 2017

Primrose HIll och La Bodega Negra

Första dagen hos Anna och det blev frukost hemma i lägenheten och lite planering inför dagen.



Det blev bestämt att vi skulle ta en promenad bort till och upp på Primrose Hill. Vi vandrade genom St John´s Wood och Anna tog oss genom mysiga små gränder.



Många garagedörrar var rätt fräcka i olika färger och morfar fick fota oss där.



Jag kan fascineras av alla fina dörrar som finns på så många engelska hus.





Hela parken runt Primrose Hill var fylld av folk som solade, promenerade med hundar, sprang eller hade picknick. Hit hade jag gått ofta om jag bodde i London.



Vi vandrade upp på Primrose Hill och utsikten var fantastisk idag.




Anna fick ta ett foto på mig och pappa uppe på toppen.



När vi gick ner mot Regent´s Park så gick vi över en kanal precis vid parken. En man kom långsamt paddlande i en kajak och det såg så otroligt rofyllt ut.



Vi tog sedan en buss in till centrum och träffade Fredrik och Victoria för en lunch på St Christopher´s Place.




När vi satt och åt fick vi ett foto från Michi som var på landet. Det kom foton på nytorkade golv också. Det verkar lovande.



Gränden ut från St Christopher´s Place till Oxford Street är så liten och smal och går knappt att upptäcka om man inte vet om den.




Anna och Victoria ville kolla lite i affärer och pappa och Fredrik smet iväg till Marlborough Head, en pub alldeles brevid. Det slutade med att alla tog en dricka där innan vi började dra oss hemåt.




Det blev lite vila hemma innan vi skulle bege oss ut igen, Vi var inbokade på La Bodega Negra i Soho som är en lite hemlig restaurang. Anna och jag lät Fredrik och pappa gå lite före och pappa såg något förvånad ut när Fredrik tog med honom in i vad som såg ut som en regelrätt porrklubb. Väl nere i källaren öppnade det upp sig i en restaurang med riktigt bra mexikansk mat. Lugnet återställdes.




Vi fick fota pappa utanför restaurangen sedan. Man kan ju undra vad det är man ger sig in på...




Efter maten promenerade vi in till Piccadilly Circus och upp Regent Street för att ta bussen hem. Skönt med en promenad efter all mat.




Så otroligt mysigt att åka hit med pappa och ta med honom runt på alla ställen så att han får uppleva hur barnen har det!