22 december 2018

Pepparkaksbak med familjen Nilson

Idag blev det en riktig matlagningsdag. Startade med årets köttbullar. 


Fortsatte sedan med grönpepparpastejen.


Näst på tur var att koka skinkan för pappa.
  

Helene, Thomas, Viktor och Nicole kom ner vid halvsextiden och vi öppnade den mousserande glöggen. Den smakade ungefär som Martini Rosso med bubblor. Inte någon glögg precis. Det är i alla fall kul att ha provat den.


Årets  pepparkakor blev färdiga med så många som hjälpte till att baka.



Michi och Thomas fixade Janssons till kvällens middag. 


Lite knäck blev det också! Skönt att göra i micron. Det tar bara sju minuter.


Medan Janssonen stod i ungen såg vi tjejer en film och killarna bastade. Vi provade då en ny julmust med lite laktritssmak. Betoningen låg på lite - kände knappt någon skillnad från den vanliga Apotekarnes.



Så blev det en sen middag med köttbullar, Janssons och trevligt sällskap.



Nu är vi redo inför julen med nästan allt. Den här dagen är alltid så skönt för så mycket blir fixat och vi har så roligt allihop!!