09 augusti 2013

Röjning hemma och middag hos pappa

Vaknade redan vid sex i morse och soluppgången färgade himlen rosa. Havet låg alldeles stilla och det var dags att säga hejdå till Rörtången för denna säsong. Packade ut allt i bilen och stack mot Lerum vid sjutiden efter att ha pussat lite på Anna som stannade kvar.


Fick slängt in allt i huset och där råder det nu kaos. Åkte sedan ner till frissan för en sista klippning innan KL. Var sedan i Bokia och bytte till mig Boken om Ove som vi skall läsa i vår bokklubb i höst. Hemma satte jag mig sedan ner och gjorde en lång lista med 23 punkter med allt som behövde göras innan jag sticker och sedan var det bara att börja stryka efter hand som sakerna blev klara. Röjde bland annat i Fredriks rum då det är dags för honom att få en riktig säng. Angelika och Stanley skall komma och hämta Fredriks gamla säng, ett litet bord med fyra stolar, en gunghäst och en liten spis och diskbänk. Skönt!



Köpte Round Up och sprejade grusgången, var på Michis jobb och letade efter en datakabel, var i Allum och fixade lite och for runt som en skottspole. Halvsju var jag hembjuden till pappa och kunde bara njuta när vi åt en favorit, löjromstoast.



Alltid lika roligt att träffa pappa. Mycket att prata om, båda uppskattar god mat och vin och det blir många glada skratt. Nu var det sista middagen innan vi kommer hem till jul.



När jag kom hem fixade jag klart det sista i Fredriks rum. Så skönt att ha det klart!