12 november 2022

Årets första glögg

Efter en frukost på balkongen tog vi vår vanliga runda runt Mont Kiara. Michi vaknade upp med väldig värk i ryggen igen och var helt sned. När han går så blir det bättre och när vi kom hem var allt bra. Tyvärr verkar det som om musklerna på ena sidan drar så senare på eftermiddagen var han helt sned igen. Stackaren!


Jag har letat med ljus och lykta efter något ställe där jag kan ta stepplektioner och det är inte lätt. Har hittat två, men de har bara lektioner på lördagar vilket inte är så bra eftersom vi är på Langkawi varannan helg. Nu hade jag fått kontakt med en lärare som kan ge privatlektioner, Foo på VDanze. Eller som han sade själv: "You can call me Fantastic Foo." Jag fick mig ett gott skratt. Jag skulle fått en halvtimme för att pröva på, men fick en timme och kommentaren: "You must have danced ballet before?", vilket jag glatt kunde instämma i. Så otroligt rolig lektion. Nästa gång blir i början av december. Ska köpa ett paket med tio lektioner.


På kvällen, vid fem, var vi hembjudna till Henrik Möller på glögg. Den första glöggen är alltid godast. Där träffade vi även hans vänner Fernando och Joanna. Efteråt blev det middag på Publika. Fin utsikt över den stora moskén och tvillingtornen i fjärran.



Michis rygg var inte bra på kvällen och vi satte på stora värmeplåster för att se om det kan hjälpa. På måndag har han fått tid hos Dr Singh som gjorde operationen 2014. Vi får väl se vad domen blir.