30 juli 2014

Madeleine och Louise på Rörtången

Madeleine och Louise dök upp framåt lunchtid idag. Vi gjorde i ordning lite matsäck och stack ut med båten. Molnen tornade dock upp sig och när vi lade båten strax utanför Ägglösa så var himlen rätt svart. Vi packade upp våra tunnbrödrullar med skagenröra och fick i oss lite lunch. När vi ändå var ute, trots att det var lite kallt, bestämde vi oss för att trotsa vädret och hoppa i det varma vattnet. Det var riktigt skönt och faktiskt varmare i vattnet än i luften.


Väl hemma igen blev det kaffe - vi behövde värma upp oss lite. Solen kom fram igen efter några regnskurar och vi gav oss ut på promenad upp till Ödsmåls mosse och runt. Skönt att röra lite på sig!



På kvällen hade vi fixat till lite skaldjursbuffé och det var så gott att få äta kräftor och krabba. Vi var så mätta efteråt så vi knappt visste vad vi hette.



Som alltid lika roligt att ses, men svårt att få ihop alla när det är sommar. Nu är barnen så stora så det är sommarjobb, kurser m.m. som gör att det krockar. I år saknade vi Caroline och Anna, men var glada att få ha både Louise och Fredrik med.



När kylan kom krypande fick vi gå in och sätta oss. Fredrik och Louise började spela kort i köket, men Madeleine, Michi och jag satt och pratade och pratade och pratade. Mycket att hinna med när vi ses så sällan! Riktigt mysigt att de stannade över så har vi lite mer tid imorgon :)