11 februari 2017

Laila och Kees här och ficktjuvar i London

Laila och Kees kom till oss i går efter att ha varit fem dagar i Taman Negara och ett par dagar i KL. Tror det var rätt skönt för dem att komma och tvätta upp hela sin packning innan de reser vidare. De är väldigt trevliga så det är roligt att ha dem här. Igår var de ute med kompisar till Laila från när hon bodde här så vi såg dem knappt förrän till frukost. Vid tre åkte de sedan ut till flygplatsen. Nu skall Kees göra sex veckors läkarpraktik i Ho Chi Min och Laila skall jobba med sköldpaddor i Sri Lanka fyra veckor. Spännande!


Michi och jag hade en lugn lördag och på kvällen åt vi hemma - bara vi! Så skönt! Tog fram mitt fina indiska porslin jag köpte i Bangalore för några år sedan. Visst är elefanterna söta!


Det blev grillmiddag på balkongen i stearinljusens sken.


Fick idag hjälpa Fredrik också. Han var ute på klubb igår och råkade ut för en ficktjuv. Tydligen är den här klubben ökänd för det och Anna blev av med en telefon där vid ett annat tillfälle. Inget ställe att gå till. Fredrik blev av med två bankkort, sitt internationella ID, skolkort och tunnelbanekort. Vi fick hjälpas åt att ringa runt och blocka allt och nu har han fått ny tid på ambassaden för att fixa id-kortet på måndag. Mycket pengar och tid som går åt med sådana idioter i farten!!!