06 september 2018

Anna kommer på besök till San Pedro

Vi sov bra på planet till Amsterdam och där var det dags att byta till Transavia efter några timmar. Nytt plan och tre timmars flyg till.


På Malaga flygplats skulle vår väska komma på band 36. Vi väntade och väntade och till slut stannade bandet. Ingen väska. Jag gick till en information och frågade. Hon tittade på vår bagagetag och sade band 34. Då visade det sig att eftersom vår väska kom från Asien och aldrig kommit genom någon tull så fick vi hämta ut den på ett annat ställe. Lätt att veta... Hämtade ut vår hyrbil på Avis och hade blivit uppgraderade till en Audi. Härligt!


Vi lämnade upp vårt bagage i lägenheten och gick sedan till den lilla gågatan brevid och åt lunch på Lizarran.


Snickaren som skulle bygga en garderob i sovrummet där uppe var långt ifrån klar. Han kommer tillbaka nästa vecka tydligen.


På kvällen gick vi ut för att äta middag och det såg ut att vara någon typ av marknad på boulevarden nedanför oss. Vi gick ner och det visade sig vara olika food trucks och liveband. Jättetrevligt!



Vi hittade en trevlig bar mitt på boulevarden där vi tog en drink innan maten.


Michi hittade förstås korv till middag och jag hittade små köttfyllda piroger.


Annas plan var nästan en timme försenat så hon var hos oss framåt halvtolvtiden och då blev det lite tapas på balkongen.


Hon hade med två ljusstakar med Casa Cederkvist och There is no place like home textat på dem.


Så mysigt att träffa gumman igen. Hon har jobbat hårt nu och behövde lite semester. Nu är hon här tills på söndag.