02 oktober 2011

Lunch och middag i goda vänners lag

I onsdags, den 29 september, var vi några stycken som var hembjudna till Nicks mamma, Maria, på lunch. På ena sidan bordet satt Karin, Seema och Jeanette...


...och på andra sidan satt jag och Maria.



Tidigare på dagen hade jag varit på Bodytone och tränat Step-up. Det var inga fler där än jag och läraren så det blev ett tufft pass. När jag körde in till Solaris var det ett hundratal demonstranter utanför Maybank och på andra sidan gatan lika många poliser. En av tränarna på Bodytone stack dit för att ta reda på vad som hände. Det visade sig vara en demonstration mot Maybank och det sätt de behandlar sina anställda på.


Senare på kvällen var det dags att åka till Solaris igen, då vi, Wännströms och Lindells skulle ut och äta middag på Michelangelo´s.



Från Wännströms och oss överlämnade vi en present som Jeanette och jag gjort.



Det var en bok som hette Lindells i KL 2001 - 2011 med massor av saker vi gjort tillsammans.



Det blev många glada leenden, mycket nostalgi och ett definitivt konstaterande av att vi hunnit med otroligt mycket roligt. Det har varit champagnebrunscher, besök i Sverige, baler, fester och resor i mängder.



Till slut beställde vi in maten. Det blev blandade förrätter först.



Så hann vi med lite foton emellan som här på Anders och Karin.



Sedan var vi redo för lite varmrätt och flera av oss tog den fantastiskt goda pastan Fettuccine Quattro Formaggio.




Det blev en fantastiskt trevlig kväll och den här veckan försöker vi nästan träffas varje dag så vi kan njuta riktigt mycket innan Karin och Robert åker.