10 januari 2022

Installation av garderoberna inställd

Klockan åtta i morse skulle vi ha fått hit folk från Hammonds som skulle börja installera garderoberna i kontoret. Mannen som skulle fixa det fick dock åka in till sjukhuset med sin fru då det var barn på gång. Konstigt nog hade Hammonds ingen annan att skicka så jag fick ringa och få till ett nytt datum Nu har de sagt den 7-9 februari och den 10 åker vi. Hade sett fram emot att få sortera in allt och ha det lite snyggt, men det är inget att göra. Väntar fortfarande på bekräftelse på att de ska komma. Det blev en heldag vid köksbordet idag också. Det är mycket att ta ikapp när man varit borta ett tag.


Klockan tre kom Anna över med Pluto. De skulle bort på en allergikoll på kvällen så han fick vara hos oss i några timmar. Jag skrattar ofta. Det är precis som att ha ett barn. Man får inte ens gå på toaletten i fred.


Gick igenom bokhyllan häromdagen och tog med massor av saker till Fredrik. Vi hade tagit med alla hans gitarrböcker från KL bland annat. Kvar finns nu några riktiga tegelstenar från utbildningen till auktoriserad revisor. De är hur tunga som helst och detta är en bråkdel av de böcker han läste. Nu åker de ut också.


Vi tog oss en lite längre promenad med Pluto vid strax efter fyra och det var redan nästan mörkt när vi gick skogsvägen.


Michi fixade middagen ikväll och lyckades, helt otroligt nog, hitta lite korv i frysen. Jag var riktigt imponerad av presentationen. Det såg väldigt gott ut - och var gott också!


Vid niotiden dök Anna och Erik upp och hämtade den lille busen som varit helvild ett tag här hemma. Hur mycket orkar de att leka...