14 november 2022

Michi friskförklarad

Michi skulle till läkaren idag och jag till kontoret. Ska försöka få till det sista nu så att jag är helt i kapp. Vi fick massor av tomkartonger från DHL idag. Det är väl för att vi ska veta storlekarna när vi skickar och ska beställa. Vi väntar fortfarande på besked på KLM som så snällt lovade oss en uppgradering efter allt strul när vi åkte hem i maj. Nu i december fanns det inga biljetter kvar i business i rätt kategori så vi får ta det nästa resa. Helt plötsligt fick vi besked att den resan måste bokas innan 15 december och nytt schema för flygturerna nästa år kommer ut slutet av november. Det blir spännande det här. Det känns som de förhalar...


Michi fick första tiden hos Dr Singh idag. Han fick sitta och vänta en stund innan läkaren kom och kunde konstatera att Pantai Hospital fått sig en uppgradering. Inte nog med att det fanns en flygel, det kom en person och spelade på den efter ett tag också!


Som tur var så var det bara överansträngning i musklerna för Michi och inget mer diskbråck. Dr Singh undrade vad Michi gjort och när han förklarade att han tränade sju dagar i veckan varav två gånger boxning så kippade Dr Singh efter luft. Han undrade försynt om Michi visste hur gammal han verkligen var och nämnde att det kan ju vara bra i den här åldern att ha en vilodag då och då. Det blev en muskelavslappnande spruta rakt in i ryggen plus piller med samma syfte. Nu får han ta det lite lugnt denna veckan.