04 september 2018

Dags att resa till Europa igen - mot San Pedro

Så var det äntligen dags att resa till Europa igen och till San Pedro. Det blev lite packning och vid sjutiden kom Zac och hämtade oss med sin stora bil. Vi skrattade gott när vi satte oss och han hade satt varsin öl vid våra säten. 


Väl på flygplatsen blev det en stund i loungen innan det var dags att gå ombord på KLM-planet. Planet var i tid och vi kom iväg som vi skulle. Nu väntar tio dagars semester i Spanien. Inte massa resande hit och dit. Istället kommer vi att få besök av barnen och pappa. Så mysigt!


 Nu har vi en lång resa framför oss och hoppas på lite sömn innan vi landar i Amsterdam.

Mestadels hemma

Hade en dag hemma med mail och lite annat. läser nu Marie Fredrikssons bok Kärleken till livet som är rätt bra och hemsk. Den handlar om när hon fick sin hjärncancer. Balkongmålningen där uppe har tagit fart nu också. Snart klara med båda två.


Stack ut ett varv runt Sri Hartamas, 8 km. I december sprang jag en halv maraton och sedan slutade jag helt att springa. Nu måste jag börja om helt med att gå en minut, springa en osv i små portioner. Nu gäller det att komma igång till Angkor Wat i december även om det bara får bli 10 km i år. Var på Firestation och köpte ett paket med 50 gånger till Michi och mig att dela på. Det räcker ett helt år, vilket ju är väldigt bra. Michi var inte hemma förrän vid halvnio. Mycket på jobbet nu och mycket att fixa innan det är dags att flyga till Spanien imorgon. Det blev sen middag på balkongen!