15 mars 2015

Matta Fair och besök hos Nilla och Lars

Igår rasade en hylla i garderoben i hallen ihop. Kanske inte så konstigt med tanke på alla golfbagar, resväskor och annat som stått där genom åren. Nu fick det bli en tur till Ikea och köpa nya hyllplan. Vi fortsatte sedan till Matta Fair - en stor resemässa som är här i KL två gånger per år.


Det var otroligt mycket folk och man behöver antingen veta exakt vart man vill åka och leta efter det, eller också bara gå dit för att hitta något kul och boka in något till följande helg. Vi gick bara runt och tittade. Mässan är igen 2-4 september så då får vi se om vi kan boka något. Michi hittade en kaffefigur han gärna ville bli fotad tillsammans med...


På kvällen var vi hembjudna till Gunilla och Lars som bytt lägenhet här i KL. Deras nya condo var fantastiskt fint och de hade en enorm altan med utsikt man bara kunde beundra. Så fint!!!


Som alltid hos dem blev det ett gott glas skumpa innan middagen. Anders var också bjuden. Kul!


När Gunilla skulle fixa maten i ugnen visade det sig att ugnen inte fungerade... Det fanns dock en micro och det gick precis lika bra. Mycket gott var det. Till efterrätt fick vi också en nyhet: brieost med vispad grädde och massor med färsk passionsfrukt. Ovanligt, men riktigt gott. Kul med helt nya saker!


Gunilla fotade lite också och det är ju alltid kul att själv få vara med på kort ibland. Så roligt att träffa dem igen!!!