28 mars 2019

Michi till Hongkong

Så härligt att vara framme på Langkawi. Hur roligt det än är när Michi är med så ser vi fram emot några tjejdagar där vi kan prata ikapp oss om det mesta. Idag lämnade vi inte huset på hela dagen förrän det var dags för middag...





Vi var i gott sällskap av en något slö herre...



Till lunch blev det Thelmas goda frallor med cream cheese och rökt lax.




Till kvällen hade vi bokat in oss på Kunang Kunang, ett fantastiskt ställe med hus mer än tvåhundra år gamla där man serverar mestadels typisk malaysisk mat. Vi togs emot av Ilya som visade oss runt och berättade om stället.




Det finns totalt 20 stugor som hyrs ut där den största är på 90 kvadrat!




Vi provade vårrullar, fritters, satayspett och en kyckling med curry. Allt var väldigt gott. Ilya kom och pratade med jämna mellanrum och det visade sig att han sedan elva år bor i London, i Marylebourne, ett stenkast från Fredrik. Liten värld!



Riktigt god mat och fint serverad!






Rätt som det var fick vi kort på en svettig Michi. Han skulle flyga till Hongkong och hade missat att titta när han skulle flyga och fick en chock på kontoret. Det blev till att springa till tåget och sedan till gaten. Väl framme hade de bytt gate och det blev till att springa vidare. Han kom med i alla fall. Tur han inte hade bagage att checka in!



Väl framme i Hongkong träffade han Tobbe och Elliot och på lördag kommer även Fredrik.




Det blir killhelg och tjejhelg på olika delar i Asien.