17 augusti 2016

Åh vad mat kan vara gott!

Åh, njutning, riktig frukost - inte bara vatten med citron i...! Hur gott som helst :) Veckan gav i alla fall bra resultat. Jag gick ner 2,9 kg och Michi 3,6. Nu lär väl vi gå upp lite när man äter normalt, men det har gett en bra start inför hösten. Idag blev det också pass nummer två på Pilatesen.



Skrattade gott när jag kom till jobbet idag. Ingvar, vår norske kompis, hade satt upp denna diskreta lapp på vår dörr på kontoret. Ödmjukt :) Kan det bero på våra glada kommentarer om att de svenska damerna gått till final i fotboll..?



Precis brevid oss finns ett Touch´n´Go-kontor. De gör kort som man laddar upp och använder när man kör igenom vägtullarna här. Jag trodde bara de hade kontor vid KL Sentral, men så praktiskt att det finns även här i Bangsar South!

Man kan skicka in foton och göra personliga kort så jag passade på att göra varsitt till mig och Michi. De blev jättefina med hela familjen!


Köpte ju garn till ett överkast hemma i Sverige och nu produceras det rutor varje dag. När jag har täckt hela biljardbordet så har jag gjort knappt hälften. Det kommer att ta sin lilla tid... 



Det blir ju dock ett antal rutor varje kväll när vi sitter och tittar på OS så det är ju bra. Förena nytta med nöje :)