30 mars 2012

Mys med Anna, 30 mars

Idag har Anna och jag haft en mysdag, utan grabbar som vi är nu. Jag var och tränade step-up på morgonen och när jag kom hem hade Anna just vaknat. När hon var på benen stack vi iväg till 1 Utama för att fixa ett par saker. Vi hann också med en god sushi-lunch. Vi har inte tröttnat ännu :)



På vägen hem stannade vi till vid Plaza Damas och hämtade den ena av Annas klänningar som nu var upplagd och klar. Den svarta får vi komma tillbaka och hämta senare. Anna skulle sedan till sin kompis Laila en sväng. Hon fyller 18 och har sitt party imorgon, men då sitter vi på planet till Beijing. 

Det var bra att Anna försvann några timmar då jag behövde jobba lite. En dansk tjej som bodde här tidigare flyttade hem till Danmark och jobbar nu på ett företag som säljer upplevelsepaket. Istället för att ge bort en sak, ger man bort ett hotellpaket t.ex. De skall snart lanseras i Sverige och behövde hjälp med översättningar från danska till svenska. För mig som gillar språk är det ju helt optimalt att få jobba med något som detta och dessutom få betalt. Översättare kan man alltså kalla sig nu :) Nu skulle nio olika hotellpaket översättas och det var ett jobb på årskilliga timmar.

När Anna kom hem lagade hon god pasta och sedan kom det fram lite dessertostar och ett glas vin, allt serverat till American Idol. En riktig tjejmysdag!!! Imorgon bär det av på tjejresa till Beijing också. Kan man ha det bättre?

Lunch på Bens i Publika, 28 mars

Så var det dags för vår sista tjejlunch innan Gunilla åker iväg till Indien på söndag. Denna gång provade vi Ben´s i Publika och Jeanette var med idag. Jätteroligt! 


Efter lunchen traskade vi iväg ner till B.I.G och tog kaffet där. De hade en otroligt fin kaffeservis som kan vara värd att titta mer på :) På väggen brevid där vi satt fanns denna fantastiskt roliga skylt. Det är väl bara underbart att man i Malaysia, som är ett muslimskt land, kan hitta skyltar som denna. Visst äter inte muslimerna fläskkött, man andra kulturer gör det ju så det är klart att man kan skylta med detta. Härligt att de olika kulturerna tillåts att samleva på detta sätt!!



Hittade en ny butik i Publika med namnet B Mine med fantastiskt fina kläder. Det visade sig vara en systeraffär till British India, men med lite annat sortiment och lägre priser. 


Anna skulle gå ut på kvällen med lite kompisar. Ett helt gäng på tio personer drällde in här vid elvatiden för en fördrink - man kan ju bara konstatera att vi har lite olika tider :) Sedan hade de så roligt här så de blev kvar hos oss i stället för att dra ner på stan. Så mysigt att ha dem här! Inte alltför ofta man somnar med musiken dunkande från bottenvåningen klockan halvtre på natten. Tur att ingen bor under oss...