06 september 2010

Anna får fotbollsskador

Igår när Anna spelade match mot ISKL lyckades hon skada sig igen, stackarn. För ett tag sedan sträckte hon höger lårmuskel och fick halta omkring en dryg vecka och nu var det dags igen. Denna gång blev det dock en stukning i höger fot. I alla fall lite variation.

Imorse hade hon så ont så hon inte kunde stödja på foten trots ispåsar och foten i högt läge. Inte lätt att vara fotbollsspelare. Hon är liten Anna, och motståndarna underskattar henne lätt, men hela hon är muskler och hon tvekar inte en sekund att gå på någon som är större för att få bollen. Klart att det innebär skador med jämna mellanrum.

Vi åkte i alla fall iväg till Global Doctors och fick träffa en jättetrevlig kvinnlig läkare som inte såg alltför bekymrad ut. Anna fick lägga sig med foten i en sorts ispåse en halvtimme och sedan fick vi åka upp till kliniken vid Bayu för att hämta ut ett par kryckor. Dessa fick man hyra! Kostnaden var 10 rm per dag. Nu skall hon hoppa på dessa tills på måndag samt vila från träningar och matcher i en vecka.

Det enda roliga i detta var i alla fall att MKIS besegrade ISKL med 2-1 och Anna gjorde det ena målet. Då var det skadan värt :)