14 augusti 2018

Dags att resa mot KL

Gick upp halvåtta i morse då jag skulle få hem en kille som skulle göra service på vår bergvärmepump. Vilken förvåning det blev när jag tittade ut och såg att det regnade och så fortsatte det tills det var dags för mig att sätta mig i bilen och åka till Landvetter via pappa.


Ute på Landvetter var det lika grått och regnigt. Det här behövs verkligen. Det har väl regnat två gånger sedan vi kom hem i juni och då har det slutat efter tio minuter. Alldeles för kort.


Var välförsedd med böcker när jag väl satte mig på planet mot Amsterdam. Det ligger många nya böcker i resväskan...


Var lite rädd om min tå nu när jag skulle flyga och kollade med KLM om det gick att uppgradera. Det funkade! Kunde betala med mina poäng som jag aldrig använder. Otroligt skönt. Tur att det är rymligt i business för i stolen brevid mig satt en mycket skum man. Han luktade och såg ut som en uteliggare, men kunde uppenbarligen åka business. Dessutom hävde han i sig sprit i en mycket snabb takt utan att verka bli det minsta påverkad. Tyder ju på en viss vana... Planet blev två timmar försenat från Amsterdam. Planet skulle vara fulltankat, men mätarna visade något annat. Det tog två timmar för tekniker och pilot att komma överens. Som piloten uttryckte det: Vi vill ju vara säkra på att bränslet räcker hela vägen. Ibland vill man inte veta...


Fredrik skickade hemska bilder från brokollapsen i Genua. Den bron åkte han och hans kompisar över säkert tio gånger när de var i Italien för ett litet tag sedan. Väldigt läskigt!


Då är det väl bara att hoppas på att bränslet räcker... Får ta lite mer champagne nu när jag flyger så här tjusigt.