02 september 2016

Mysdag på Langkawi

Helt ensam på Langkawi med en hel dag framför sig. Solen lyste från en klarblå himmel och jag startade med en tur på löpbandet. Fick jobba lite med Expat Centre då lite till behövde fixas för visum, men det var rätt kvickt gjort med lite assistans från Michi på kontoret. Efter frukosten satte jag sedan på en gryta med revbenskok. För första gången skall jag prova att göra typ amerikanska revben. Fick ett recept av Fredrik Delfs för flera år sedan som nu skall testas.


Medan revbenen puttrade i grytan satte jag mig till rätta i solen med tredje boken om Ceasar av Conn Iggulden. Även denna serie är riktigt bra!


När revbenen var färdigkokta och marinaden gjord så åkte jag in till Kuah för att handla lite inför kvällen. Michi kommer vid halvsjutiden. Jag var helt enkelt tvungen att ta ett foto på hur man köper ägg här om man inte vill ha en hel kartong med 25 ägg. Känns lite ömtåligt...


Hämtade Michi när han landade och det blev en liten fredagsöl i poolen. Revbenen får vila till imorgon och istället blev det kött med kantarellsås och rostade grönsaker i ugnen.


På Facebook dök detta foto upp med texten: Detta hände för fyra år sedan. Det var en bild på när jag och Anna åkte med allt hennes bagage till London när hon flyttade dit för att studera. Åren går!


Mysigt med en hel helg framför oss här uppe nu!