23 juli 2015

Lunch hos Angelika, besök hos Bärbel och middag på Barabicu

När vi vaknade i morse blåste det som tusan. Tvätten var i alla fall torr. Känns som om vi har behövt hänga det mesta över stolar inne varje gång vi har tvättat annars i sommar... Vi packade allt inför resan till London och sedan var vi nerbjudna på lunch ner till Angelika, Stanley och lilla Stella




Fredrik blev uppvaktad på sin student och ska få åka med dem ner till Monaco till Stanelys lägenhet och sedan åka skidor i några dagar. Fredrik var jätteglad för skidåkning är verkligen något han ser fram emot när han flyttar tillbaka till Europa!!




Efter lunchen så hamnade de två kusinerna vid Duplolådan och Fredrik hjälpte Stella bygga diverse fina hus till Pippidockan.




Efter denna trevliga lunch åkte vi sedan till jobbet och lämnade av Kjells bil som vi lovat ta till Landvetter imorgon, sedan tillbaka till stan för att åka och hälsa på Bärbel.




Från Bärbel blev det en tur in till stan, vi lämnade Fredrik i Haga och åkte vi vidare till Barabicu som låg alldeles vid Feskekörka. Här träffade vi Maria och Jonas Rönnkvist samt Eva och Lennart Andersson. En liten reunion efter det att de hälsat på i Malaysia, nu med männen med oss.



Maten var riktigt god och nästan alla tog lammspett på en bädd av sötpotatis och pumpa. Kan rekommenderas. Vi tog även förrätter för att testa, bland annat guacamole som fick man blanda till själv i en mortel. Lite roligt koncept! Det blev en mycket trevlig kväll och det är roligt när det stämmer med de respektive också. Det här gör vi gärna om!