10 april 2015

Russell Peters på Stadium Malawati

Idag var det dags att åka till skolan igen och byta siffror. Nu är det bara 35 dagar kvar till studenten!


Russell Peters kom till KL idag. Från början var det planerat med en show, men 90% av biljetterna sålde slut första timmen, så han lade in en extra show. På dessa två dagar var det mer än 16,000 personer som var och såg honom på Stadium Malawati i Shah Alam. Han är så otroligt rolig, skojar om raser, länder, dating och allt möjligt och man skrattar hela tiden. Det finns massor med klipp på YouTube och det var där vi upptäckte honom först.


Russel Peters är född i Indien, men hans föräldrar flyttade till Toronto när han  var liten så det är mycket skämt kring de kulturella skillnaderna mellan länderna. Han skämtar t.ex. om barnaga i Indien kontra Canada och citatet på den här tröjan kommer från en av hans mest kända scener. Michi var överlycklig och köpte en direkt.


Vi hade åkt taxi hit och skulle sedan bli upphämtade igen. Istället för att komma till ett visst ställe fick vi bara taxinumret som vi uppmanades leta efter. Med cirka 8,000 personer här och nästan lika många bilar var det en omöjlig uppgift. Vår vanlige taxichaufför kunde inte hjälpa oss ikväll och det här nya arrangemanget funkade ju inte så bra. Då hade vi otrolig tur och sprang på Mica och Jansky som också varit på Russell Peters, och vi kunde få åka med dem hem. Så skönt för det var inte lätt att hitta taxibilar här ute!!!