31 december 2015

Nyårsafton 2015

Fredrik reste igår med buss från Santa Maria till Porto Alegre, fortsatte sedan med flyg till Rio och tidigt i natt vår tid landade de till slut i Victoria där Amandas farmor bor. Nu skall de vara på plats där i fem dagar. Lika skönt varje gång man hör att det gått bra med flyget!




Lägenheten de skall bo i ligger precis vid stranden. Vilken resa Fredrik får vara med om!



Innan frukost gick vi upp med våra gäster till toppen av vårt berg.




Det blev en selfie också så att även jag fick vara med på bild.




Michi hade nu gjort sin 100:e gång i gruppen Träna 100 gånger på fyra månader. Så här nöjd var han över det!




Väl hemma igen smakade frukosten otroligt bra. Vi hade haft med resterna av den gravade laxen från Sverige. Mycket gott på en frukostmacka!




Efter en skön dag vid poolen gjorde vi oss iordning för nyårmiddagen nere på Brasserie klockan åtta.




Nur hade köpt en magnumflaska champagne att ta som fördrink innan vi åkte. Den var enorm!




Michi fick nöjet att servera oss alla.




Vi blev total 26 personer nere på Brasseri. Här är Daniel L, Henke, Nur, prinsessan Aira, prins Mario, Frederik, Julie, Anna och Kevin.



Och här fick vi med Yvonne, Greg, Elina, Jon, Carl, Mariana och Ylva. En salig blandning av folk från Malaysia, Sverige med Rörtångsbor och många andra.




Först blev vi serverade prosecco och lite tilltugg.




Efter en carpaccio på torsk fick vi en pasta med krabba och tigerräkor. Det blev sedan även en wagyubiff med tillbehör.




Daniel L, Mariana och Ylva blev upplockade på dansgolvet av ett gäng malaysiska folkdansare :)




Efter det kom desserten in och det var crepe Suzette.




Det var sedan dags att gå ner på stranden för att se på fyrverkerierna och skicka upp de fina lanternorna. Som alltid skickade jag upp en hälsning till mamma och flera lanternor gick upp från övriga med tankar på Robin.




När kaffet var uppdrucket och alla klara fortsatte vi alla upp till vårt hus. De sista gästerna gick vid sextiden så det blev en lååååååång natt, otroligt kul!!!




Fick lite bilder från Fredrik också som också levde strandliv fast på andra sidan jorden.






En fin bild från deras nyårsafton fick vi också. De är ett stiligt par :)




Nu är 2015 till ända och som alltid har det hunnit hända mycket. I somras gick Fredrik ur highschool och försvann sedan även han till universitet i London. Anna har gjort sina sista tentor och uppsats på universitetet och är nu helt klar. Dessutom har hon fått fastanställning på Wistla och kommer att stanna i London. Det känns bra att båda barnen kommer att bo på samma ställe. För Michi och mig har det varit en omställning att från att ha huset fullt med ungdomar, helt plötsligt bara vara vi. Det känns spännande och roligt att ha massor av nya idéer om vad vi skall kunna hitta på nu när vi är själva även om det kändes väldigt tomt i början. Lite mer tid till att resa och hälsa på barnen, inga skollov att passa. Vi kan se fram emot 2016 när det är dags att fira silverbröllop. Bara det en prestation i sig :)