28 augusti 2011

Fredag till söndag, 26 - 28 augusti

I fredags fick vi upp några killar som fortsatte fixa med badrummet uppe i vårt sovrum. Efter lite mystiska läckor och läskiga larver som kunde vara dengue fick de bryta upp en del, men nu verkar allt vara ok. Idag kom kaklet på och på måndag kopplas vattnet in igen. Skönt!

På kvällen var vi hembjudna till familjen Sjönells på en drink tillsammans med Anders och Jeanette samt Mica och Jansky som nu är tillbaks. Jättetrevligt!

På lördagen bestämde Michi och jag oss för att åka till det nya centret uppe vid Solaris som heter Publika och undersöka detta. Idagsläget är det inte mycket som är öppet, några restauranger och lite nagelställen, annars är det i princip tomt. Det kommer säkert bli helt fantastiskt även om man i sitt stilla sinne undrar om vi behöver ännu ett enormt shoppincenter.


Vi hittade en lite rolig skylt när vi gick omkring. Var det oss de menade???

Vi passade på att äta lunch där också och stannade till på en liten, men mysig restaurang som hette One Night One Sweet. På kvällarna spelar de jazz där och hade en liten scen med en flygel och mikrofon. Det var oerhört modernt. När vi skulle beställa fick vi varsin iPad med bilder på allt de hade och sedan var det bara att klicka in sin order. Välkommen till framtiden!

På kvällen gick sedan Michi, Anna och jag ut och åt. Fredrik hade kompisar hemma så de valde att stanna hemma. Vi har nu bestämt att vi skall prova två nya restauranger i månaden. Vi har tänkt så förr, men det har aldrig riktigt blivit av, men en klarade vi ju av till lunchen :) Nu tog jag med Anna och Michi till Asian Terrace där jag varit tidigare, men inte de. Restaurangen ligger brevid Maybank i Solaris och har en blandning av thailändsk och vietnamesisk mat. De tyckte det var fantastiskt bra. Efteråt tog vi en ostbricka och lite vin på Michelangelos.

I söndags tog Michi sig en vespatur för första gången på länge. Anna och jag mötte upp i Bangsar Shopping Centre och vi tog kaffe och lunch där plus gjorde lite ärenden. Jag fick också lämnat in min lilla kamera i Bangsar Village där jag köpte den. Det är tre prickar i som kommer med på korten. Det ska ta 3-4 veckor innan den är klar så nu får jag låna Annas lilla kamera så länge. Jag är ju så van att alltid ha kamera nu, så att jag kan ha bilder till bloggen. Blir ju lite tråkigt annars.

Söndag kväll avslutades sedan med middag på Jarrod & Rawlings tillsammans med familjen Berglie. God mat, men lite seg service. En trevlig kväll med många goa skratt!